• Ви знаходитесь тут:

  • ДНЗ №37
  • Новини
  • Спортивно-музичне свято "В гостях у світлофора Моргайко"

Спортивно-музичне свято "В гостях у світлофора Моргайко"

2014-04-24

/Files/images/26.jpg

Виховувати правову свідомість і прививати розуміння власної безпеки потрібно ще змалечку. Невід’ємною частиною профілактичної роботи з вихованцями дошкільного навчального закладу № 37« Ракета» - є проведення комплексу різноманітних заходів у рамках «Тижня Безпеки» дитини. Протягом тижня діти підготували малюнки для виставки, брали участь у тематичних заняттях, були задіяні у різних видах ігрової діяльності, присвяченій даній темі. Найяскравішим заходом стало спортивно-музичне свято « В гостях у Світлофора Моргайка».

23.04.2014року дошкільнята із інстуктором з фізичного виховання Сіренко О.М. вирушили у цікаву подорож в країну Світлофора Моргайка. Там вони зустрілися з Світлофором Моргайка та казковим героєм Буратіно, якого терпляче навчали правилам дорожнього руху та пояснювали, як треба поводити себе на дорозі, щоб не потрапити у біду. На святі малюки співали, розповідали вірші на дорожню тематику, брали участь у конкурсах, змагалися у веселих естафетах на знаннях правил дорожнього руху, у вмінні застосовувати їх в повсякденному житті. Гостями цього заходу були: методист ММК Корнелюк Л.П., інструктори з фізичної культури, музичні керівники інших дошкільних закладів міста, а також був присутній старший інспектор профілактичної роботи управління ДАЇ в Черкаської області Власенко Олексій Олексійович, який наголосив дітям про необхідність дотримання правил дорожнього руху.

Завдяки Тижню безпеки діти ще раз переконались, що правила дорожного руху – це зовсім не жарти і дотримуватись їх необхідно усім – і дорослим, і малим. Фотозвіт.

Кiлькiсть переглядiв: 452

Коментарi

  • Галина

    2016-06-06 08:35:55

    Подобається...